Skip to main content

OldenhuisAgro Bierum

Landbouwmachines

Oldenhuis Prinsen, inmiddels overgegaan in Oldenhuis Agro

Nieuw - Occasions - Onderhoud - Onderdelen

Landbouwmachines

Jouw partner op het gebied van nieuwe én gebruikte landbouwmachines, onderhoud en onderdelen is Oldenhuis Agro (voorheen Oldenhuis-Prinsen). Wij leveren namelijk alles om de productiviteit van jouw bedrijf te verhogen! Niet alleen de machines zelf, maar ook het onderhoud om de machines zo lang mogelijk optimaal te kunnen gebruiken. Lees meer over onze producten en diensten, bekijk ons aanbod of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze landbouwmachines

Krampe kippers, Goucon, Pootmachines, Landbewerkingsmachines en Rooimachines

Voordelen Oldenhuis Prinsen:

 • Ruim aanbod (landbouw)machines
 • Voor landbouw en industrie
 • Nieuw én gebruikt
 • Maatwerk oplossingen mogelijk
 • Familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring, sinds 1892

Gebruikte landbouwmachines

Ook voor gebruikte landbouwmachines ben je bij Oldenhuis Prinsen aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring en productkennis weten we precies welke merken duurzaam zijn en welke producten goed genoeg onderhouden zijn om nog jarenlang mee te kunnen. Hierdoor zijn we in staat de beste gebruikte landbouwmachines voor jou te selecteren. Dat is wel zo goed voor het milieu én jouw financiën.

Landbouwmachines van Oldenhuis Prinsen

Met de landbouwmachines van Oldenhuis Prinsen verhoog je de productiviteit en efficiëntie van jouw bedrijf. Denk hierbij aan rooimachines, kunstmesttransporteurs en -strooiers, kippers, voederwinningsmachines, selectiewagens, grondbewerkingsmachines en nog veel meer. Niet alleen van ons eigen Oldenhuis Agro merk, maar ook van andere topmerken, zoals:

Overige landbouw en overige machines

Naast landbouwmachines leveren we ook allerlei andere producten. Alles om jouw landbouw of industrie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo staan we ook bekend om al onze verschillende machines voor inschuren, sorteren en productbehandelen, wegen, verpakken en palletiseren.

Met topmerken als

Service, onderhoud en machine onderdelen

Regelmatig onderhoud is essentieel voor een goed draaiend bedrijf. Daarom bieden we niet alleen de machines zelf aan, maar ook service, reparatie en onderdelen. We zijn dé partner in onderhoud, gespecialiseerd in het repareren, onderhouden, aanpassen en updaten van:

 • transportsystemen
 • landbouwmachines
 • sorteermachines
 • weegmachines
 • naaimachines
 • palletiseermachines

Daarnaast kun je bij ons terecht voor laswerk, lasersnijwerk, hydrauliek, besturingskasten en bordessen/trappen.

Over Oldenhuis Prinsen

Oldenhuis Prinsen, inmiddels overgegaan in Oldenhuis Agro, is een familiebedrijf in landbouwmechanisatie. Al sinds 1892! Wat begon met handwerktuigen, zoals strohaken en zeisen, groeide uit tot een internationaal begrip in de industrie en landbouwwereld. We zijn leverancier van verschillende topmerken als Visser, Manter, Struik en Pro-Vega én produceren onze eigen machines. Denk bijvoorbeeld aan bunkers, transportbanden, Big-Bag vullers en veel meer. Hierbij staan pionieren en maatwerk centraal.

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van onze landbouwmachines en onderhoud binnen jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Dit kan uiteraard telefonisch en per mail, maar ook door ons contactformulier in te vullen.