Skip to main content

OldenhuisAgro Bierum

Landbouwmachines Noord-Brabant

Oldenhuis Prinsen, inmiddels overgegaan in Oldenhuis Agro

NIEUW - OCCASIONS - ONDERHOUD - ONDERDELEN

Landbouwmachines Noord-Brabant

Jouw partner op het gebied van landbouwmachines in Noord-Brabant en omgeving is Oldenhuis Prinsen. Wij leveren namelijk alles om de productiviteit van jouw bedrijf te verhogen! Niet alleen de machines zelf, maar ook het onderhoud om de machines zo lang mogelijk optimaal te kunnen gebruiken. Lees meer over onze producten en diensten, bekijk ons aanbod of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze landbouwmachines

Krampe kippers, Goucon, Pootmachines, Landbewerkingsmachines en Rooimachines

Voordelen Oldenhuis Prinsen:

  • Ruim aanbod (landbouw)machines
  • Voor landbouw en industrie
  • Nieuw én gebruikt
  • Maatwerk oplossingen mogelijk
  • Familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring, sinds 1892

Gebruikte landbouwmachines

Het is niet altijd nodig om spiksplinternieuwe machines aan te schaffen. Wij doen ook de in- en verkoop van gebruikte landbouwmachines in Noord-Brabant en omgeving. Landbouwmachines zitten in de regel namelijk zó goed in elkaar, dat ze met het juiste onderhoud generaties lang meegaan. Zo maken we samen onze sector extra duurzaam en kost het je ook nog eens minder geld!

Landbouwmachines van Oldenhuis Prinsen

Met de landbouwmachines van Oldenhuis Prinsen verhoog je de productiviteit en efficiëntie van jouw bedrijf in Noord-Brabant. Denk hierbij aan rooimachines, kunstmesttransporteurs en -strooiers, kippers, voederwinningsmachines, selectiewagens, grondbewerkingsmachines en nog veel meer. Niet alleen van ons eigen Oldenhuis Agro merk, maar ook van andere topmerken, zoals:

Overige producten

Wist je dat we veel meer leveren in Noord-Brabant dan alleen landbouwmachines? Ook alles voor het inschuren, sorteren en productbehandelen, wegen, verpakken en palletiseren van jouw producten bieden we aan. Denk bijvoorbeeld aan hallenvullers, opschepmachines, rollenzeven en Big-Bag vullers.

Met top merken als:

Service, onderhoud en machine onderdelen

Om je werkprocessen efficiënt te laten verlopen, moeten je landbouwmachines altijd optimaal werken. Hiervoor is goed onderhoud essentieel. Omdat jij al genoeg te regelen hebt binnen jouw bedrijf, bieden wij ook onderhoud van landbouwmachines in Noord-Brabant aan. Zo werken ze altijd goed en gaan ze zo lang mogelijk mee! Ook voor reparaties en onderdelen kun je bij ons terecht.

Over Oldenhuis Prinsen

Wist je dat Oldenhuis Prinsen al meer dan 100 jaar bestaat? In die 100+ jaren verandert er nog wel eens wat. Net als nu: we zijn overgegaan in Oldenhuis Agro! Nog steeds kun je voor jouw bedrijf in Noord-Brabant bij ons terecht voor allerlei verschillende (gebruikte) landbouwmachines en onderhoud.

Wat begon als een handel in handwerktuigen is uitgegroeid tot een internationale speler in machines voor industrie en landbouw. Zo ontwikkelen we nog altijd onze eigen topontwerpen én zijn wij inmiddels dealer van verschillende merken als Visser, Manter en Pro-Vega.

Contact

Heb je vragen over wat wij voor jouw bedrijf in Noord-Brabant kunnen betekenen op het gebied van (gebruikte) landbouwmachines en het onderhoud hiervan? Neem dan vooral contact met ons op, we staan je graag te woord!