Skip to main content

OldenhuisAgro Bierum

Landbouwmachines Zeeland

Oldenhuis Prinsen, inmiddels overgegaan in Oldenhuis Agro

NIEUW - OCCASIONS - ONDERHOUD - ONDERDELEN

Landbouwmachines Zeeland

Voor landbouwmachines in Zeeland ben je bij Oldenhuis Prinsen aan het juiste adres. Van grondbewerking tot voederwinningsmachines, je vindt het in ons aanbod. Nieuw én gebruikt. Ook zijn we gespecialiseerd in het onderhouden, updaten en repareren van machines in de industrie en landbouw. Lees meer over onze producten en diensten, neem direct contact op voor meer informatie of bekijk meteen ons ruime aanbod.

Bekijk onze landbouwmachines

Krampe kippers, Goucon, Pootmachines, Landbewerkingsmachines en Rooimachines

Voordelen Oldenhuis Prinsen:

 • Ruim aanbod (landbouw)machines
 • Voor landbouw en industrie
 • Nieuw én gebruikt
 • Maatwerk oplossingen mogelijk
 • Familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring, sinds 1892

Gebruikte landbouwmachines

Het is niet altijd nodig om spiksplinternieuwe machines aan te schaffen. Wij doen ook de in- en verkoop van gebruikte landbouwmachines in Zeeland en omgeving. Landbouwmachines zitten in de regel namelijk zó goed in elkaar, dat ze met het juiste onderhoud generaties lang meegaan. Zo maken we samen onze sector extra duurzaam en kost het je ook nog eens minder geld!

Landbouwmachines van Oldenhuis Prinsen

Voor een zo efficiënt mogelijk bedrijf in Zeeland gebruik je de beste landbouwmachines. In het aanbod van Oldenhuis Prinsen vind je onze eigen machines én machines van andere topmerken als Krampe Kippers, GouconHorschKuhn - RauchReekie en Struik.. Alles om onder andere zo eenvoudig mogelijk jouw grond te bewerken en productie te verwerken!

Overige producten

Naast landbouwmachines, leveren we in Zeeland en omgeving ook allerlei andere producten. Alles om jouw landbouw of industrie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo staan we ook bekend om al onze verschillende machines voor inschuren, sorteren en productbehandelen, wegen, verpakken en palletiseren.

Met top merken als:

Service, onderhoud en machine onderdelen

Regelmatig onderhoud is essentieel voor een goed draaiend bedrijf. Daarom bieden we niet alleen landbouwmachines in Zeeland en omgeving aan, maar ook service, reparatie en onderdelen. We zijn dé partner in onderhoud, gespecialiseerd in het repareren, onderhouden, aanpassen en updaten van:

 • transportsystemen
 • landbouwmachines
 • sorteermachines
 • weegmachines
 • naaimachines
 • palletiseermachines

Daarnaast kun je bij ons terecht voor laswerk, lasersnijwerk, hydrauliek, besturingskasten en bordessen/trappen.

Over Oldenhuis Prinsen

Oldenhuis Prinsen, inmiddels overgegaan in Oldenhuis Agro, is een familiebedrijf in landbouwmechanisatie. Al sinds 1892! Wat begon met handwerktuigen, zoals strohaken en zeisen, groeide uit tot een internationaal begrip in de industrie en landbouwwereld. We zijn leverancier van verschillende topmerken als Visser, Manter en Pro-Vega én produceren onze eigen machines. Denk bijvoorbeeld aan bunkers, transportbanden, Big-Bag vullers en veel meer. Hierbij staan pionieren en maatwerk centraal.

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van onze landbouwmachines en onderhoud binnen jouw bedrijf in Zeeland? Neem gerust contact met ons op. Dit kan uiteraard telefonisch en per mail, maar ook door ons contactformulier in te vullen.