Skip to main content

OldenhuisAgro Bierum

Landbouwmachines Overijssel

Oldenhuis Prinsen, inmiddels overgegaan in Oldenhuis Agro

NIEUW - OCCASIONS - ONDERHOUD - ONDERDELEN

Landbouwmachines Overijssel

Jouw partner op het gebied van landbouwmachines in Overijssel en omgeving is Oldenhuis Prinsen. Wij leveren namelijk alles om de productiviteit van jouw bedrijf te verhogen! Niet alleen de machines zelf, maar ook het onderhoud om de machines zo lang mogelijk optimaal te kunnen gebruiken. Lees meer over onze producten en diensten, bekijk ons aanbod of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze landbouwmachines

Krampe kippers, Goucon, Pootmachines, Landbewerkingsmachines en Rooimachines

Voordelen Oldenhuis Prinsen:

  • Ruim aanbod (landbouw)machines
  • Voor landbouw en industrie
  • Nieuw én gebruikt
  • Maatwerk oplossingen mogelijk
  • Familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring, sinds 1892

Gebruikte landbouwmachines

Ook voor gebruikte landbouwmachines in omgeving Overijssel ben je bij Oldenhuis Prinsen aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring en productkennis weten we precies welke merken duurzaam zijn en welke producten goed genoeg onderhouden zijn om nog jarenlang mee te kunnen. Hierdoor zijn we in staat de beste gebruikte landbouwmachines voor jou te selecteren. Dat is wel zo goed voor het milieu én jouw financiën.

Landbouwmachines van Oldenhuis Prinsen

Met de landbouwmachines van Oldenhuis Prinsen verhoog je de productiviteit en efficiëntie van jouw bedrijf in Overijssel. Denk hierbij aan rooimachines, kunstmesttransporteurs en -strooiers, kippers, voederwinningsmachines, selectiewagens, grondbewerkingsmachines en nog veel meer. Niet alleen van ons eigen Oldenhuis Agro merk, maar ook van andere topmerken, zoals:

Overige producten

Met alleen landbouwmachines ben je er natuurlijk nog niet. Daarom bieden we ook allerlei andere machines aan om jouw werkproces zo productief mogelijk te verlopen. Wat heb jij nog nodig voor het inschuren, sorteren en productbehandelen, wegen, verpakken en palletiseren van jouw producten? Je vindt het in ons aanbod!

Met top merken als:

Service, onderhoud en machine onderdelen

Om je werkprocessen efficiënt te laten verlopen, moeten je landbouwmachines altijd optimaal werken. Hiervoor is goed onderhoud essentieel. Omdat jij al genoeg te regelen hebt binnen jouw bedrijf, bieden wij ook onderhoud van landbouwmachines in Overijssel aan. Zo werken ze altijd goed en gaan ze zo lang mogelijk mee! Ook voor reparaties en onderdelen kun je bij ons terecht.

Over Oldenhuis Prinsen

Wist je dat Oldenhuis Prinsen al meer dan 100 jaar bestaat? In die 100+ jaren verandert er nog wel eens wat. Net als nu: we zijn overgegaan in Oldenhuis Agro! Nog steeds kun je voor jouw bedrijf in Overijssel bij ons terecht voor allerlei verschillende (gebruikte) landbouwmachines en onderhoud.

Wat begon als een handel in handwerktuigen is uitgegroeid tot een internationale speler in machines voor industrie en landbouw. Zo ontwikkelen we nog altijd onze eigen topontwerpen én zijn wij inmiddels dealer van verschillende merken als Visser, Manter en Pro-Vega.

Contact

Heb je vragen over wat wij voor jouw bedrijf in Overijssel kunnen betekenen op het gebied van (gebruikte) landbouwmachines en het onderhoud hiervan? Neem dan vooral contact met ons op, we staan je graag te woord!