Skip to main content

OldenhuisAgro Bierum

Landbouwmachines Drenthe

Oldenhuis Prinsen, inmiddels overgegaan in Oldenhuis Agro

NIEUW - OCCASIONS - ONDERHOUD - ONDERDELEN

Landbouwmachines Drenthe

Voor landbouwmachines in Drenthe ben je bij Oldenhuis Prinsen aan het juiste adres. Van grondbewerking tot voederwinningsmachines, je vindt het in ons aanbod. Nieuw én gebruikt. Ook zijn we gespecialiseerd in het onderhouden, updaten en repareren van machines in de industrie en landbouw. Lees meer over onze producten en diensten, neem direct contact op voor meer informatie of bekijk meteen ons ruime aanbod.

Bekijk onze landbouwmachines

Krampe kippers, Goucon, Pootmachines, Landbewerkingsmachines en Rooimachines

Voordelen Oldenhuis Prinsen:

  • Ruim aanbod (landbouw)machines
  • Voor landbouw en industrie
  • Nieuw én gebruikt
  • Maatwerk oplossingen mogelijk
  • Familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring, sinds 1892

Gebruikte landbouwmachines

Het is niet altijd nodig om spiksplinternieuwe machines aan te schaffen. Wij doen ook de in- en verkoop van gebruikte landbouwmachines in Drenthe en omgeving. Landbouwmachines zitten in de regel namelijk zó goed in elkaar, dat ze met het juiste onderhoud generaties lang meegaan. Zo maken we samen onze sector extra duurzaam en kost het je ook nog eens minder geld!

Landbouwmachines van Oldenhuis Prinsen

Voor een zo efficiënt mogelijk bedrijf in Drenthe gebruik je de beste landbouwmachines. In het aanbod van Oldenhuis Prinsen vind je onze eigen machines én machines van andere topmerken als Krampe Kippers, GouconHorschKuhn - RauchReekie en Struik. Alles om onder andere zo eenvoudig mogelijk jouw grond te bewerken en productie te verwerken!

Overige producten

Wist je dat we veel meer leveren in Drenthe dan alleen landbouwmachines? Ook alles voor het inschuren, sorteren en productbehandelen, wegen, verpakken en palletiseren van jouw producten bieden we aan. Denk bijvoorbeeld aan hallenvullers, opschepmachines, rollenzeven en Big-Bag vullers.

Met top merken als:

Service, onderhoud en machine onderdelen

Als ondernemer in Drenthe wil je natuurlijk altijd dat jouw landbouwmachines optimaal werken. Je wilt geen extra tijd kwijt zijn aan reparaties en updates. Daarom bieden wij ook deze diensten aan. Door jouw machines optimaal te laten onderhouden, voorkom je namelijk onnodige reparaties en kosten! Onder andere dankzij onze enorme voorraad onderdelen én vakkennis, nemen wij je dit zonder problemen uit handen.

Over Oldenhuis Prinsen

Oldenhuis Prinsen is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar in ontwikkeling is. De laatste ontwikkeling is dat we overgegaan zijn in Oldenhuis Agro. Ons familiebedrijf begon als een handel in strohaken, zeisen en andere handwerktuigen, maar liep altijd voorop in de nieuwste ontwikkelingen. Een echte pionier! Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationale naam in industrie en landbouwmachines, waarbij maatwerk en topkwaliteit altijd centraal staan!

Laat je adviseren

Wil je je eerst laten adviseren over de mogelijkheden van onze landbouwmachines binnen jouw bedrijf in Drenthe? Dat doen we met plezier! Je mag ons bellen, mailen of het contactformulier invullen, dan helpen we je zo snel mogelijk verder!