Skip to main content

OldenhuisAgro Bierum

Landbouwmachines Gelderland

Oldenhuis Prinsen, inmiddels overgegaan in Oldenhuis Agro

NIEUW - OCCASIONS - ONDERHOUD - ONDERDELEN

Landbouwmachines Gelderland

Jouw partner op het gebied van landbouwmachines in Gelderland en omgeving is Oldenhuis Prinsen. Wij leveren namelijk alles om de productiviteit van jouw bedrijf te verhogen! Niet alleen de machines zelf, maar ook het onderhoud om de machines zo lang mogelijk optimaal te kunnen gebruiken. Lees meer over onze producten en diensten, bekijk ons aanbod of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze landbouwmachines

Krampe kippers, Goucon, Pootmachines, Landbewerkingsmachines en Rooimachines

Voordelen Oldenhuis Prinsen:

  • Ruim aanbod (landbouw)machines
  • Voor landbouw en industrie
  • Nieuw én gebruikt
  • Maatwerk oplossingen mogelijk
  • Familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring, sinds 1892

Gebruikte landbouwmachines

Veel landbouwmachines zijn ontzettend duurzaam ontworpen, waardoor ze jarenlang meegaan. Zeker wanneer ze goed onderhouden worden door hun eigenaar. Oldenhuis Prinsen koopt daarom graag gebruikte landbouwmachines in Gelderland en omgeving in, om deze voordelig door te kunnen verkopen. Zo dragen we allemaal een steentje bij aan een duurzame sector én bespaar jij ook nog eens veel geld!

Landbouwmachines van Oldenhuis Prinsen

Met de landbouwmachines van Oldenhuis Prinsen verhoog je de productiviteit en efficiëntie van jouw bedrijf in Gelderland. Denk hierbij aan rooimachines, kunstmesttransporteurs en -strooiers, kippers, voederwinningsmachines, selectiewagens, grondbewerkingsmachines en nog veel meer. Niet alleen van ons eigen Oldenhuis Agro merk, maar ook van andere topmerken, zoals:

Overige producten

Met alleen landbouwmachines ben je er natuurlijk nog niet. Daarom bieden we ook allerlei andere machines aan om jouw werkproces zo productief mogelijk te verlopen. Wat heb jij nog nodig voor het inschuren, sorteren en productbehandelen, wegen, verpakken en palletiseren van jouw producten? Je vindt het in ons aanbod!

Met top merken als:

Service, onderhoud en machine onderdelen

Als ondernemer in Gelderland wil je natuurlijk altijd dat jouw landbouwmachines optimaal werken. Je wilt geen extra tijd kwijt zijn aan reparaties en updates. Daarom bieden wij ook deze diensten aan. Door jouw machines optimaal te laten onderhouden, voorkom je namelijk onnodige reparaties en kosten! Onder andere dankzij onze enorme voorraad onderdelen én vakkennis, nemen wij je dit zonder problemen uit handen.

Over Oldenhuis Prinsen

Oldenhuis Prinsen is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar in ontwikkeling is. De laatste ontwikkeling is dat we overgegaan zijn in Oldenhuis Agro. Ons familiebedrijf begon als een handel in strohaken, zeisen en andere handwerktuigen, maar liep altijd voorop in de nieuwste ontwikkelingen. Een echte pionier! Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationale naam in industrie en landbouwmachines, waarbij maatwerk en topkwaliteit altijd centraal staan!

Laat je adviseren

Wil je je eerst laten adviseren over de mogelijkheden van onze landbouwmachines binnen jouw bedrijf in Gelderland? Dat doen we met plezier! Je mag ons bellen, mailen of het contactformulier invullen, dan helpen we je zo snel mogelijk verder!