Skip to main content

OldenhuisAgro Bierum

Landbouwmachines Friesland

Oldenhuis Prinsen, inmiddels overgegaan in Oldenhuis Agro

NIEUW - OCCASIONS - ONDERHOUD - ONDERDELEN

Landbouwmachines Friesland

Op zoek naar landbouwmachines in Friesland? Oldenhuis Prinsen levert het! In ons ruime aanbod vind je allerlei machines die jouw proces zo efficiënt mogelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan grondbewerkings-, voederwinnings- en rooimachines. Daarnaast nemen we, als daar behoefte aan is, ook graag het onderhoud uit handen. Dan kun jij je focussen op het werk zelf! Meer informatie? Lees verder, neem contact op of bekijk direct ons aanbod!

Bekijk onze landbouwmachines

Krampe kippers, Goucon, Pootmachines, Landbewerkingsmachines en Rooimachines

Voordelen Oldenhuis Prinsen:

  • Ruim aanbod (landbouw)machines
  • Voor landbouw en industrie
  • Nieuw én gebruikt
  • Maatwerk oplossingen mogelijk
  • Familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring, sinds 1892

Gebruikte landbouwmachines

Veel landbouwmachines zijn ontzettend duurzaam ontworpen, waardoor ze jarenlang meegaan. Zeker wanneer ze goed onderhouden worden door hun eigenaar. Oldenhuis Prinsen koopt daarom graag gebruikte landbouwmachines in Friesland en omgeving in, om deze voordelig door te kunnen verkopen. Zo dragen we allemaal een steentje bij aan een duurzame sector én bespaar jij ook nog eens veel geld!

Landbouwmachines van Oldenhuis Prinsen

Om jouw bedrijf in Friesland optimaal te laten functioneren, gebruik je de landbouwmachines van Oldenhuis Prinsen. Niet alleen de machines van ons eigen merk Oldenhuis Agro, maar ook van andere (inter)nationale toppers als Krampe Kippers, GouconHorschKuhn - RauchReekie en Struik. Of je nu op zoek bent naar een grondbewerkingsmachine, kunstmesttransporteur, selectiewagen of kipper. Je vindt het in ons aanbod!

Overige producten

Met alleen landbouwmachines ben je er natuurlijk nog niet. Daarom bieden we ook allerlei andere machines aan om jouw werkproces zo productief mogelijk te verlopen. Wat heb jij nog nodig voor het inschuren, sorteren en productbehandelen, wegen, verpakken en palletiseren van jouw producten? Je vindt het in ons aanbod!

Met top merken als:

Service, onderhoud en machine onderdelen

Om je werkprocessen efficiënt te laten verlopen, moeten je landbouwmachines altijd optimaal werken. Hiervoor is goed onderhoud essentieel. Omdat jij al genoeg te regelen hebt binnen jouw bedrijf, bieden wij ook onderhoud van landbouwmachines in Friesland aan. Zo werken ze altijd goed en gaan ze zo lang mogelijk mee! Ook voor reparaties en onderdelen kun je bij ons terecht.

Over Oldenhuis Prinsen

Wist je dat Oldenhuis Prinsen al meer dan 100 jaar bestaat? In die 100+ jaren verandert er nog wel eens wat. Net als nu: we zijn overgegaan in Oldenhuis Agro! Nog steeds kun je voor jouw bedrijf in Friesland bij ons terecht voor allerlei verschillende (gebruikte) landbouwmachines en onderhoud.

Wat begon als een handel in handwerktuigen is uitgegroeid tot een internationale speler in machines voor industrie en landbouw. Zo ontwikkelen we nog altijd onze eigen topontwerpen én zijn wij inmiddels dealer van verschillende merken als Visser, Manter en Pro-Vega.

Contact

Heb je vragen over wat wij voor jouw bedrijf in Friesland kunnen betekenen op het gebied van (gebruikte) landbouwmachines en het onderhoud hiervan? Neem dan vooral contact met ons op, we staan je graag te woord!