Skip to main content

OldenhuisAgro Bierum

Landbouwmachines Noord-Holland

Oldenhuis Prinsen, inmiddels overgegaan in Oldenhuis Agro

NIEUW - OCCASIONS - ONDERHOUD - ONDERDELEN

Landbouwmachines Noord-Holland

Op zoek naar landbouwmachines in Noord-Holland? Oldenhuis Prinsen levert het! In ons ruime aanbod vind je allerlei machines die jouw proces zo efficiënt mogelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan grondbewerkings-, voederwinnings- en rooimachines. Daarnaast nemen we, als daar behoefte aan is, ook graag het onderhoud uit handen. Dan kun jij je focussen op het werk zelf! Meer informatie? Lees verder, neem contact op of bekijk direct ons aanbod!

Bekijk onze landbouwmachines

Krampe kippers, Goucon, Pootmachines, Landbewerkingsmachines en Rooimachines

Voordelen Oldenhuis Prinsen:

  • Ruim aanbod (landbouw)machines
  • Voor landbouw en industrie
  • Nieuw én gebruikt
  • Maatwerk oplossingen mogelijk
  • Familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring, sinds 1892

Gebruikte landbouwmachines

Ook voor gebruikte landbouwmachines in omgeving Noord-Holland ben je bij Oldenhuis Prinsen aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring en productkennis weten we precies welke merken duurzaam zijn en welke producten goed genoeg onderhouden zijn om nog jarenlang mee te kunnen. Hierdoor zijn we in staat de beste gebruikte landbouwmachines voor jou te selecteren. Dat is wel zo goed voor het milieu én jouw financiën.

Landbouwmachines van Oldenhuis Prinsen

Om jouw bedrijf in Noord-Holland optimaal te laten functioneren, gebruik je de landbouwmachines van Oldenhuis Prinsen. Niet alleen de machines van ons eigen merk Oldenhuis Agro, maar ook van andere (inter)nationale toppers als Krampe Kippers, GouconHorschKuhn - RauchReekie en Struik. Of je nu op zoek bent naar een grondbewerkingsmachine, kunstmesttransporteur, selectiewagen of kipper. Je vindt het in ons aanbod!

Overige producten

Naast landbouwmachines, leveren we in Noord-Holland en omgeving ook allerlei andere producten. Alles om jouw landbouw of industrie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo staan we ook bekend om al onze verschillende machines voor inschuren, sorteren en productbehandelen, wegen, verpakken en palletiseren.

Met top merken als:

Service, onderhoud en machine onderdelen

Als ondernemer in Noord-Holland wil je natuurlijk altijd dat jouw landbouwmachines optimaal werken. Je wilt geen extra tijd kwijt zijn aan reparaties en updates. Daarom bieden wij ook deze diensten aan. Door jouw machines optimaal te laten onderhouden, voorkom je namelijk onnodige reparaties en kosten! Onder andere dankzij onze enorme voorraad onderdelen én vakkennis, nemen wij je dit zonder problemen uit handen.

Over Oldenhuis Prinsen

Oldenhuis Prinsen is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar in ontwikkeling is. De laatste ontwikkeling is dat we overgegaan zijn in Oldenhuis Agro. Ons familiebedrijf begon als een handel in strohaken, zeisen en andere handwerktuigen, maar liep altijd voorop in de nieuwste ontwikkelingen. Een echte pionier! Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationale naam in industrie en landbouwmachines, waarbij maatwerk en topkwaliteit altijd centraal staan!

Laat je adviseren

Wil je je eerst laten adviseren over de mogelijkheden van onze landbouwmachines binnen jouw bedrijf in Noord-Holland? Dat doen we met plezier! Je mag ons bellen, mailen of het contactformulier invullen, dan helpen we je zo snel mogelijk verder!