Skip to main content

OldenhuisAgro Bierum

Landbouwmachines Limburg

Oldenhuis Prinsen, inmiddels overgegaan in Oldenhuis Agro

NIEUW - OCCASIONS - ONDERHOUD - ONDERDELEN

Landbouwmachines Limburg

Op zoek naar landbouwmachines in Limburg? Oldenhuis Prinsen levert het! In ons ruime aanbod vind je allerlei machines die jouw proces zo efficiënt mogelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan grondbewerkings-, voederwinnings- en rooimachines. Daarnaast nemen we, als daar behoefte aan is, ook graag het onderhoud uit handen. Dan kun jij je focussen op het werk zelf! Meer informatie? Lees verder, neem contact op of bekijk direct ons aanbod!

Bekijk onze landbouwmachines

Krampe kippers, Goucon, Pootmachines, Landbewerkingsmachines en Rooimachines

Voordelen Oldenhuis Prinsen:

 • Ruim aanbod (landbouw)machines
 • Voor landbouw en industrie
 • Nieuw én gebruikt
 • Maatwerk oplossingen mogelijk
 • Familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring, sinds 1892

Gebruikte landbouwmachines

Veel landbouwmachines zijn ontzettend duurzaam ontworpen, waardoor ze jarenlang meegaan. Zeker wanneer ze goed onderhouden worden door hun eigenaar. Oldenhuis Prinsen koopt daarom graag gebruikte landbouwmachines in Limburg en omgeving in, om deze voordelig door te kunnen verkopen. Zo dragen we allemaal een steentje bij aan een duurzame sector én bespaar jij ook nog eens veel geld!

Landbouwmachines van Oldenhuis Prinsen

Om jouw bedrijf in Limburg optimaal te laten functioneren, gebruik je de landbouwmachines van Oldenhuis Prinsen. Niet alleen de machines van ons eigen merk Oldenhuis Agro, maar ook van andere (inter)nationale toppers als Krampe Kippers, GouconHorschKuhn - RauchReekie en Struik. Of je nu op zoek bent naar een grondbewerkingsmachine, kunstmesttransporteur, selectiewagen of kipper. Je vindt het in ons aanbod!

Overige producten

Naast landbouwmachines, leveren we in Limburg en omgeving ook allerlei andere producten. Alles om jouw landbouw of industrie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo staan we ook bekend om al onze verschillende machines voor inschuren, sorteren en productbehandelen, wegen, verpakken en palletiseren.

Met top merken als:

Service, onderhoud en machine onderdelen

Regelmatig onderhoud is essentieel voor een goed draaiend bedrijf. Daarom bieden we niet alleen landbouwmachines in Limburg en omgeving aan, maar ook service, reparatie en onderdelen. We zijn dé partner in onderhoud, gespecialiseerd in het repareren, onderhouden, aanpassen en updaten van:

 • transportsystemen
 • landbouwmachines
 • sorteermachines
 • weegmachines
 • naaimachines
 • palletiseermachines

Daarnaast kun je bij ons terecht voor laswerk, lasersnijwerk, hydrauliek, besturingskasten en bordessen/trappen.

Over Oldenhuis Prinsen

Oldenhuis Prinsen, inmiddels overgegaan in Oldenhuis Agro, is een familiebedrijf in landbouwmechanisatie. Al sinds 1892! Wat begon met handwerktuigen, zoals strohaken en zeisen, groeide uit tot een internationaal begrip in de industrie en landbouwwereld. We zijn leverancier van verschillende topmerken als Visser, Manter en Pro-Vega én produceren onze eigen machines. Denk bijvoorbeeld aan bunkers, transportbanden, Big-Bag vullers en veel meer. Hierbij staan pionieren en maatwerk centraal.

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van onze landbouwmachines en onderhoud binnen jouw bedrijf in Limburg? Neem gerust contact met ons op. Dit kan uiteraard telefonisch en per mail, maar ook door ons contactformulier in te vullen.