Skip to main content

OldenhuisAgro Bierum

Landbouwmachines Flevoland

Oldenhuis Prinsen, inmiddels overgegaan in Oldenhuis Agro

NIEUW - OCCASIONS - ONDERHOUD - ONDERDELEN

Landbouwmachines Flevoland

Jouw partner op het gebied van landbouwmachines in Flevoland en omgeving is Oldenhuis Prinsen. Wij leveren namelijk alles om de productiviteit van jouw bedrijf te verhogen! Niet alleen de machines zelf, maar ook het onderhoud om de machines zo lang mogelijk optimaal te kunnen gebruiken. Lees meer over onze producten en diensten, bekijk ons aanbod of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze landbouwmachines

Krampe kippers, Goucon, Pootmachines, Landbewerkingsmachines en Rooimachines

Voordelen Oldenhuis Prinsen:

  • Ruim aanbod (landbouw)machines
  • Voor landbouw en industrie
  • Nieuw én gebruikt
  • Maatwerk oplossingen mogelijk
  • Familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring, sinds 1892

Gebruikte landbouwmachines

Ook voor gebruikte landbouwmachines in omgeving Flevoland ben je bij Oldenhuis Prinsen aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring en productkennis weten we precies welke merken duurzaam zijn en welke producten goed genoeg onderhouden zijn om nog jarenlang mee te kunnen. Hierdoor zijn we in staat de beste gebruikte landbouwmachines voor jou te selecteren. Dat is wel zo goed voor het milieu én jouw financiën.

Landbouwmachines van Oldenhuis Prinsen

Met de landbouwmachines van Oldenhuis Prinsen verhoog je de productiviteit en efficiëntie van jouw bedrijf in Flevoland. Denk hierbij aan rooimachines, kunstmesttransporteurs en -strooiers, kippers, voederwinningsmachines, selectiewagens, grondbewerkingsmachines en nog veel meer. Niet alleen van ons eigen Oldenhuis Agro merk, maar ook van andere topmerken, zoals:

Overige producten

Wist je dat we veel meer leveren in Flevoland dan alleen landbouwmachines? Ook alles voor het inschuren, sorteren en productbehandelen, wegen, verpakken en palletiseren van jouw producten bieden we aan. Denk bijvoorbeeld aan hallenvullers, opschepmachines, rollenzeven en Big-Bag vullers.

Met top merken als:

Service, onderhoud en machine onderdelen

Als ondernemer in Flevoland wil je natuurlijk altijd dat jouw landbouwmachines optimaal werken. Je wilt geen extra tijd kwijt zijn aan reparaties en updates. Daarom bieden wij ook deze diensten aan. Door jouw machines optimaal te laten onderhouden, voorkom je namelijk onnodige reparaties en kosten! Onder andere dankzij onze enorme voorraad onderdelen én vakkennis, nemen wij je dit zonder problemen uit handen.

Over Oldenhuis Prinsen

Oldenhuis Prinsen is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar in ontwikkeling is. De laatste ontwikkeling is dat we overgegaan zijn in Oldenhuis Agro. Ons familiebedrijf begon als een handel in strohaken, zeisen en andere handwerktuigen, maar liep altijd voorop in de nieuwste ontwikkelingen. Een echte pionier! Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationale naam in industrie en landbouwmachines, waarbij maatwerk en topkwaliteit altijd centraal staan!

Laat je adviseren

Wil je je eerst laten adviseren over de mogelijkheden van onze landbouwmachines binnen jouw bedrijf in Flevoland? Dat doen we met plezier! Je mag ons bellen, mailen of het contactformulier invullen, dan helpen we je zo snel mogelijk verder!